Happy Birthday Nur Irdina Delisha



Terima kasih kerana sudi datang ke birthday party anak kami. Maaf jika ada banyak kekurangan pada hari tersebut. Terima kasih banyak² jugak sbb banyak bg hadiah..... Irdina memang suka sungguh² sampai demam....... skang dia dah sihat dah skit....Aku tak sempat amik gambar sbb sibuk dok buat aper tah......... aku pun tak pasti.. tapi rasa cam sibuk jer hari tu sampai tak sempat nak snapgambar dengan banyak nyer...... heheh...ni jer gambar yang ader....

ni birthday girl sebelum bersiap untuk party......

Hakim sama birthday ngan Irdina... ni birthday boy hari tu.....





Click here for more pic


4 comments:

Lana said...

thanks for having us! i like the photo of me & aisya.. thank you!

Mama Adriana said...

Thanks sbb jemput..

bie said...

sweet n comelnya besday girl...:-D

D@puR D@n OvEn said...

Hepi Besday to anak mama yang cute miut ni

Post a Comment