Trip ke Johor Darul Takzim

Kami ker Johor last cuti sekolah bulan 12 lalu sempena majlis sanding adik kami Ain dan Arif. Memang lama dah tak pergi Johor.. last sekali time Hafiz kawin(adik ipar aku). Ni jugak kali pertama kami naik kapal terbang satu family... Irdina dan Hannah excited giler.. satu flight dok dengar suara mereka gela tawa. Mikhael pun sama.. tak duduk diam pun...



Majlis berlangsung dengan meriah... tahniah sekali lagi buat Ain&Arif


Time menjamu selera... Abe Se dan Faris(adik Jerry)
Akil ni anak Kak Illa
main game jaa
ni dkt tepi pantai sebelah Danga bay.. tmp baru.. aku lupa dah nama tmp ni
Kak Illa dgn anak dia Risya
Aiman ni adik Jerry gak.. Army ni
Mikhael posing ngan mama..... suka laa dia jalan jalan
Dukung dengan pak sedara...Ayoh Man Irdina panggil
Group shoot pakai SJ4000... Still picture tak cantik, record video ok....padan laa dgn harga murah.. nak best go pro lah

Ada lagi cerita.. pi UTM, Legoland.... nanti next post....

Sekian




Penang Hill

On Dec 14 2014, we are going for 1 day trip to Penang Hill. Kami bersama my mum dan abah ... adik aku Noyu+anak dia AAron, Ina dan Hakim turun bersama.... mereka belum lagi naik train baru ni.... sebelum ni naik kereta kabel yg slow tu..... ada lah beberapa benda berubah.... rasanya akan lebih menarik bila titi gantung siap nanti.... macam biasa gambar untuk tatapan...


Maa, Abah, Noyu, Aron, Ina dan Hakim...

Irdina cepat ja dapat kawan..... student USM, kebetulan org Kelate juga





Sempat singgah di toy muzium.. tak best sgt pun.... mahal jaa lebih

Ninja Turtle ni yg Irdina minat.... kenapa lah....



Sekian