Selamat Pengantin Baru Zakiah&Mizi

Selamat Pengantin Baru Zakiah&Mizi. Majlis berlangsung dengan meriah di Taman Kota Kenari, Kulim. Zakiah seorang jururawat dan Mizi adalah seorang anggota polis..... Aku di temani wife(backup photographer paksa) jadi OP majlis diorang..... Job ni under D'Lena Butik...

 Sekian




Selamat Pengatin Baru Faizi&Iza

Kali ni aku bertemankan wife ke Pendang untuk jadi OP majlis resepsi Faizi&Iza.......Tahniah buat kedua mempelai...... Thanks sbb sgt sporting ngan kami......














Selamat Pengantin Baru Ramli&Suhaini

Ramli ni office mate kami geng IMHO....... Majlis persandingan ini berlangsung di Tikam Batu, rumah pengantin perempuan..... rumah kat tengah sawah...... cantik pemandangan wooo..... Tahniah Ramli&Suhaini












Budak² pun nak bergambar gak.....


Selamat Pengantin Baru Hafiz&Dira

Another Job from bro Shah(IndahPandang)....... Pasangan adalah Hafiz&Dira...... lokasi Sg Petani.....Tahniah dan Selamat pengantin baru........ mereka berdua ni bak pinang dibelah dua...... sama padan.....










Selamat Pangantin Baru Firdaus&Fila

Firdaus ni rakan sekerja aku. Dia lah yang bertanggung jawab memblock facebook, blogspot, dan lain².... heheheh... melawak jer bro.......







Thanks sbb sudi ambil IMHO sebagai OP majlis korang.....


Selamat Pengantin Baru Arinda@Rosli

Arinda@Along ni member satu sekolah ngan aku&Jerry..... Thanks sbb amik aku jadi tukang amik gambar untuk majlis korang.