Melawat Indah&Mama Indah&Papa Indah

Hari ni kami pergi melawat baby Indah&Mama Indah&Papa Indah kat umah diorang yang baru pindah 2 hari kata nyer.....Comel lote Indah ni... dah kena botak kepala..... cian dia..... takper..... nanti panjang leh ikat tocang ek...... Sempat amik dua keping gambar jer sbb leka dok borak ngan Nae dah Mr Black.




TheLilCaliph.com

What do you know about TheLilCaliph? I also don't know but surely my wife do. TheLilCalipph is one of the best online store and it is Malaysia base according to her. The product of this company is mainly on moms and babies. Ooooo!!!! That is way I don't know about TheLilCaliph because I'm a dad....... so.. if you want to know more about TheLilCaliph... just click TheLilCaliph.com . According to my wife again, the product at TheLilCaliph are unique, good quality and the price is affordable. The also launch a big contest this year and the price is

a vacation for a 3D2N to LANGKAWI, REDANG OR TIOMAN ISLAND

just copy paste from TheLilCaliph website.


For more info just go to TheLilCaliph.com


Cameron Trip

7 & 8 hari tu kami satu famili ngan Reza&K.Wana pergi jalan² ker Cameron Highland. Kami bertolak dari Kulim kol 8.30pagi, ikut highway turun Simpang Pulai. Sampai sana dalam kol 12.30tgh.

Ni First pic aku amik bila sampai sana. Kami check in kat Hill View in. Mula² kami dapat bilik asing, bilik reza&K.Wana dan bilik kami jauh dan share living room ngan org lain... So Reza mengguna kuasa nego nyer.... Uncle kat hill view tu bg satu apertment 3 bilik ngan harga Rm300 jer semalam....
Ni tmp kami bermalam, betul² depan Hill View nyer hotel
















Living room dia besar gak....
















Bilik Reza&K.Wana. Sorry beb kami amik bilik ader bathroom. Irdina yang pilih.. heheh
















Ni bilik kami
















Tmp makan......



















Dapur.... disini lah Reza telah hanguskan coklet dengan microwave tu..... berasap satu rumah.. hahah.... nasib baik takder smoke detector......



















Dah siap unpack barang semua, dah lelap jap.... kami turun cari makan.



















Irdina Pun dah lapar....
.
Sbb kami tatau nak makan kat mana.... paling senang KFC jer lah.... Lepas makan kami terus jalan² mencari destinasi menarik....... bnyak tempat kami singgah... aku pun tak ingat gambar ni amik kat kedai mana satu... semua sama jer....





Kak Ina pun bercuti kat Cameron gak......

Kami pi ladang Teh boh tapi tutup dah....4.30ptg dah tutup kedai...


Malam kami pergi ker pasar malam

Macam² ada........

Pastu kami pi makan kat Brinchang kemudian balik berehat. K.Wana buat muffin limited edition untuk kami

Lepas makan terus tidoooooo




PAGI---- 8FEB

Irdina awal² lagi dah bangun n terus pi mandi...... air sejuk giler tahap dewa... nasib baik ader hot shower.... kalau tak mau beku laa Irdina....

Kami singgah kat MARDI......

Kena bayar ticket lah pulak Irdina kan.....


Gaya model rokok L&M.. heheh...


Pastu Kami pi sini



Kami pi ladang boh kali kedua.... time dia bukak lak





Boh ni last destinasi kami.. pastu kami gerak pulang......