Selamat Pengantin Baru Ain&Arif

5hb December 2014 merupakan hari yg berbahagia buat adik ipar aku Nurain yg melangsungkan majlis akad nikah beliau dengan pasangannya Arif. Semoga ikatan akan berkekalan sehingga akhir hayat. Amin







Sekian




Little Caliph Ihtifal

Pada 29/11/2014 berlangsung majlis ihtifal atau konvokesyen Little Caliph. Itu menandakan tamat dah Irdina di pra persekolahan dan tahun depan akan kedarjah satu... Majlis berlangsung dengan meriah.. walaupun ada kekurangan tapi ini bari kali kedua bg Little Caliph Hi-Tech, boleh lah di jadikan pengalaman berguna untuk ihtifal yg akan datang bg memastikan majlis lebih teratur dan terancang.

ada beberapa gambar yg sempat di ambil.

Irdina buat persembahan

Best friend Irdina, Eryna


Sijil berenang... tak pandai pun lagi






Hanisah

Abid penuh bangga

Irdina nak ambil scroll 


Eryna


Eryna dapat best student Little Caliph 2014

Bapak tumpang bangga... :)

Best friend... next year sekolah lain.... harap persehabatan mereka berdua masih kekal

sekian




Birthday Hannah

22/11/2014 Kami sambut birthday Hannah. Tak pernah lagi buat birthday party dan potong kek untuk Hannah... selalu dia mintak nak potong kek.. so kami tunaikan lah... buat kecik kecik jaa... syarat ada.... terima kasih kepada sahabat yg sudi hadir.... Hannah sekarang sudah 3 tahun...



Sekian


Sek Anok Klate Kulim kaca suro

3 minggu doh event ni tapi baru nok update.. tadok maso dan malas nok menaip...apo pun tahniah group ni tiap tahun tok pernah miss buat event kaca suro nih... bagus untuk mengeratkan lagi hubungan sesama ahli... ribuan terima kasih buat boh kita En Rahman sbb sponsor banyok sokmo... gambar ado lah sekeping duo di bowoh.








Sekian




Good luck and farewell Alisa

Good luck and farewell Alisa..... adik yang paling kecik dalam team kami sudah mahu meninggalkan kami... for better offer sudah tentu kami menyokong..... kami akan doakan kamu agar duit banyak dan sihat selalu :) ....... sekarang tinggal 3 org kami jaa yang akan dibuli..... :(



we will miss you

sekian


Cik Na belanja makan

Keluar pergi makan di Hammer Bay lepas hantar kek untuk customer wife aku. Then pergi Queens Bay Cik Na pergi beli baju n kasut.





Kakak² posing suka hati


sekian




Nat Team

Nathenial was in Kulim, came here to see his anak buah.... ofcause lah anak buah dia yg hebat hebat belaka sangat happy.... boleh rating tinggi kot ampa sbb ada boss yg sangat bagus..... :D.... see you again Nat...


btw.. Kak Rosnah control dalam gambar ni.... control ayu gitu.. ahaks


Sekian


Salam Aidiladha

Cuti Aidiladha tak lama, just satu hari so aku terpaksa extend 1 hari lagi untuk majlis akikah Mikhael. Tak sempat pun nak snap gambar sbb sibuk... just ada satu gambar jaa tu pun ambil dgn hp.... jadi lah sebagai kenangan raya haji 2014.


Sekian




Selamat bertunang Aliff&Farina

Sorry sbb lambat update gambar ni... majlis yg sangat meriah berlangsung pada 07 Sep 2014... pengacara Nabil Hlive pun mai majlis depa ni....

Beberapa gambar untuk tatapan...






Sekian




Bila Boring

Contrast......

sekian