Strobist?

Aku try nak buat cross lighting. Bolehlah kot..... kena banyak traning lagi.....







Aku saja bg warm gambar... tapi macam terlalu warm lah pulak.....

Again..... thanks to our two preety model.... Zehan and Ida... menjadi mangsa eksperiment kami..... dah laa panas hari ni....

thanks to Ali.Reza.CikYam.Afzal kerana sudi datang berkongsi ilmu..... Harap lain kali AzmIbra.Nae.Farzy dapat hadit... kalau sudi... :)

thanks jugak to wife aku&Irdina, Adnin(wife Ali), Rezman&Min&Iman, Elia(wife Afzal)&Erina kerana datang memeriahkan keadaan

Kepada semua yang singgah............silalah/tolonglah bg comment yang mana tak kena........


Tag?

Tagnya... adoi laaa

1. If you can be an animal, what will u be?
>>> Tamau laa jadi binatang........ dah jadi org elok² dah ni......

2. If you robbed a bank, what do you want to do with the money?
>>> Tamau laa rompak bank

3. If you can teleport yourself anywhere in the world, where do you want to be? why?
>>> Tamau laa teleport..... sihir.... Saya bukan Hero Nakamura.....

4. If you know that you are dying, what is the last meal that you want? why?
>>> Tamau pikir pasal makan kalau dah nak mati.....

5. If you can only kill one person in this world, who is the person? why?
>>> Tamau aa jadi pembunuh.... berdosa

6. If you can choose either to have more than 24 hours a kday or can live more than 100 years, what is your choice? why?
>>> Tamau arr pilih²..... semua ketentuan Ilahi

7. If you can date celebrities, who is that person? why?
>>> Tamau arr date.. saya dah kawin

8. If you can only have 1 thing in this world, what should that be? Why?
>>> Tamau pikir....

9. If you have the opportunity to tag 7 of your friends, who are they? why?
>>> Tamau tag... ader aku kesah... cak cacacak cak cacacak....cak cak

:D


Outdoor Photoshoot Zehan&Ida

Outdoor photoshoot ni buat kat Hitech park jer. Ni kira sesi latihan/berkongsi ilmu untuk memantapkan lagi hasil kami... tapi sayang.. kejap jer sbb hujan..... Terima kasih pada Zehan dan Ida kerana sudi jadi model hari ni..... korang memang sporting....







photog hari ni Afzal, Cik Yam, Ali, Reza

Saya budak baru belajar... kalau salah tolong tunjukkan....


Selamat pengantin baru Jue&Anuar

Selamat pengantin baru pada Jue&Anuar. Terima kasih sebab sungguh sporting :D. Terima kasih banyak² juga pada Shah kerana pass job ni pada aku, leh gak aku kenal seorang otai iaitu ShamWalker, salah sorang geng Romantis Studio dan Indah Pandang Fotography. Harap gambar aku ambil dapat meet korang nyer requirement.









Family ku datang melawat..

Hujung minggu lepas family aku datang jalan² ker Kulim. Tok Ma dan Tok Abah sgt² rindu kat cucu kecik sorang ni..... Irdina punyalah happy sampai tamau tido .... nak bergurau ngan Tok Abah n Tok Ma jer.... bila semua org balik.... Irdina sedey.... senyap jer.... sunyi kot.... nasib baik Cik Ngah dia ader..... leh laa layan kerenah dak kecik ni...... :D

Bergambar ramai² kat Zoo... yer... Kat Zoo

Ni adik aku, Lokman Nul Hakim

Tok Ma

Adik aku Baiti

Sepupu aku Afiq

sepupu aku Affan

Spupu aku Mira

Sepupu aku Sofea

wife aku lah nie...

Adik aku Ina


Irdina ni suka sangat naik escalator



Klasik mood kali ni...... :D