Budak Kecik Posing

Budak kecik ni dah pandai merajuk pusing² guling².........





Bengkel Asas Teknik Pencahayaan

17hb aku n Reza ke Bengkel Asas Teknik Pencahayaan anjuran BrigadeSeni. Bro Jijan yang handle kelas. Memang berguna bengkel ni untuk kita lebih paham tentang teknik² pencahayaaan.



Try buat editing cara Bro Jijan ajar... tak jadi sgt lah..... tu lah... pi kelas tak bawak pen.. main ingat dalam otak jer.. kalau otak time student dulu ok lah.. skang dah berkarat huhuh......


Testing²

Testing².... sempena konvocation ni.... kami try buat studio potret untuk konvo....

Jan yang bakal konvo 14/8 nanti

Tahniah buat Kak Wana telah berjaya amik gambar konvo walaupun beliau dah konvo 5 tahun dulu... sorry nuli tak masuk kan sekali kasut baru Kak Wana dalam gambar.... hihik...

Irdina dan Mama nak posing jugak...


sekian


Selamat Pengantin Baru Buat Isha&Dura

2 Ogos aku ke Padang Serai under job butik D'Ratu Parit Buntar. Terima kasih pada Shah sbb pilih aku jadi replacement photographer. Majlis mereka grand sekali dengan pelamin, bilik tidur dan meja makan beradab dihias ala Jawa........ Semoga berbahagia hendaknyer selamanya.. :D






Sekian







Majlis Persandingan Ayu&Eddy

Selamat Pengantin baru pada Ayu&Eddy. Ramai betul geng diorang yang datang. Meriah sungguh majlis mereka walaupun hujan turun agak lebat.





Inilah mak andam yang bertanggungjawab mencomeikan pengantin. Kalau berminat hasil solekan nyer.... boleh ker blognyer disini