Seremban trip

Bulan Ogos baru ni wife dan anak-anak ke Seremban, rumah Yan (adik wife aku) sbb ada konvo Payeh kat Universiti Sains Islam di nilai. Aku join jugak lepas tu, hari Jumaat bertolak. Berjalan dekat dekat jaa sbb tak plan pun nak kemana mana.

Muka happy sbb nak naik aeroplane

Ni masa jumpa adik ipar aku Aiman yg sedang menjalani latihan tentera di Port Dickson

Singgah pantai kejap... Mahal gilee semua benda kat sini

Ni otw balik dah.. Bergambar di KLIA2

Sekian...



Lamo tok update blog

Lama tak update blog ni... Banyak gambar tapi semua tertanam di fb saja.... Tanpa bercerita disini.... Rasa sayang nak tinggalkan blogspot ni.... Nanti aku cuba untuk update apa yg dah berlaku....

Ni gambar masa Hari Raya Aidilfitri

Tema warna tahun ni adalah yellow mustard

Geng badminton datang bertandang ke rumah sempena Hari Raya Aidilfitri... Mereka adalah antara kawan yg baik dan selalu bertanyakan khabar kami sekeluarga.

Upin ipin mai kulim... Mikhael siap pergi salam dgn upin ipin ni... Mereka datang sempena birthday dan aniversary kawan wife aku... 

Sekian .......