Pantai Merdeka

16 Jan 2015, kami ke Pantai Merdeka... first time budak² ni sampai.... mereka agak kecewa sbb ingat pantai merdeka ni macam pantai kat kg... pantai landai pasir putih....... kat Pantai merdeka ni tak sesuai untuk budak² nak mandi... so.. kena buat aktiviti lain lah.... Afzal dan family pun join sama.... happy budak budak main ramai ramai.....

Menarik kat sini ramai penjual. Dari jual makanan, minuman, pakaian, mainan dan lain lain. Layan gambar lah ... okeh..










Sekian


ReCap - 2

19 Sep 2015
Selamat pengantin baru Dr. Siti Fatimah.

Maybe this is my last job ... sudah berhenti ambil gambar org kahwin... bukan tak suka... tapi tak ada masa dan tambah lagi tak ada modal untuk upgrade gear... dari 6 tahun lepas pakai D80... org sure gelak aku dok pakai D80 lagi yg dah lama obsolete... ada kawan aku pakai nick name "kamera buruk" tapi aku hakikat sebenar kamera buruk.... heheh....





sekian




Recap - 1

Wah .. last blog update pada Ogos..... lama sudah tak update... ada cerita tapi tak update kat sini.... tak pa .. kita recap balik aper yg berlaku...

Nov 10 2015
Jalan-jalan ker Zoo Taiping... Mikhael tak pernah pergi Zoo lagi.. This is his first time... Pergi kejap just naik train pusing-pusing dalam Zoo tu... lepas tu balik... singgah rumah Jack Anas sbb Hannah dan Irdina nak jumpa Zahra dan Damia... sekarang Jack Anas dah tak duduk Taiping... tak ada geng dah nak lepak di Taiping.....huhuh