Outdoor Portraiture WORKSHOP SANTAI II bersama Nazri Ahmad

26hb aku join Outdoor Portraiture WORKSHOP SANTAI II bersama Nazri Ahmad. Memang sempoii...... thanks Nazri Ahmad bg tunjuk ajar....... dan semua peserta memang sporting habis...
 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 



apa pun banyak lagi benda yang kena aku belajar..... banyak kena explore... banyak kena baca..... banyak kena cari rujukan.......

sekian


Jalan² 25hb Dec

Sekitar Sabtu 25Disember.....

Kami ke Parit Buntar teman Fazry outdoor photoshoot kat tepi Sg Kerian
 

 


 

 



Lepas tu kami ker Sunway Carnival


Budak kecik ni sibok nak posing lak
 



Itu jer kami buat ... sekian


I followww

Op untuk majlis ni adalah Nazri Ahmad. Aku pi teman jaa... (memang teman sungguh... nama pengantin pun aku tak ingat).. sorry yer... Memang creatif sungguh Nazri Ahmad ni.. aku sgt² respect..... aku amik gambar "biasa" jer... dan gambar seperti dibawah...









sekian


Birthday Iman

Happy birthday Iman. Dapat keta dari Papa&Mama dia


Happy dapat potong kek


Dok sembang jaa sampai lupa tangkap gambar Hamas dan Abid


Tanpa malu dan segan, Irdina tumpang keta Iman.... satu seat kongsi dua org.


Jusco Perda - pergi cari Strawberry untuk kek Kak Ayu.....


Gambar²

Pasar Siti Khatijah, Kota Bharu, Kelantan


Feri Pulau Pinang


Cameron Highland Pahang


Night Market, Pulau Pinang


Penang Road


Taman KTC Kulim



Kedai makan Hameediah

Kedai makan yang tak pernah miss kami singgah kalau pergi kedai Jackson

Gambar ni hasil dari stitch 4 keping gambar


Picture Effect

Dalam photography ni banyak sungguh effect yang kita boleh buat.... mau atau tak kita belajar..... kalau setakat hangat² tahi ayam ja.. memang tak kemana.. (kata kat diri sendiri.. huhuhu)....

Dalam Digital Camera keluar Nov ader cerita pasal cara nak buat miniature effect ni.


Gambar HDR ni pun menarik untuk di pelajari.... surf jer kat google... banyak tempat boleh belajar....