Main Air di The Carnival SP

Hujung minggu lepas 4 family pergi main air kat The Carnival SP. Family Afzal, family Rizal, family Azad dan kami sekeluarga sampai di sana awal... kaunter tiket pun belum buka lagi.....saja datang awal sbb kalau lewat nanti panas dan org ramai.....

The Carnival ni kecik berbanding Lost Owrld of Tambun yg kami pergi tempoh hari... tapi bagus nya murah lah..... tapi bg budak budak ni.... kecik kaa besar kaa... janji tempat mandi...... mesti happy giler....

Sangat best bila buat aktiviti beramai² begini..... letih..... tapi gembira....

 








Sekian...







Selamat Hari Lahir Muizz

Selamat hari lahir adik Muizz.... sambutan sederhana semalam di rumah Rizal dan Jue.....paling happy sure budak budak... dah macam malam hari raya dah....heboh....

Akil cuba selesaikan conflik antara dia dgn kek menggunakan cara kekerasan...

Happy family

Birthday boy

best friend....



Sekian.....




Rs Workshop

Mingu lepas 9 Februari 2014 Big boh Anok Klate Kulim buat majlis pembukaan bengkel kereta beliau iaitu RS Workshop. So sapo sapo ado nok bekki keto bulih mari sini. Pakat² kito support











sekian



Balik Kampung

Sempena cuti Tahun Baru Cina yang lepas, kami sekeluarga ambil kesempatan untuk balik kampung... sebab pertama dah lama tak balik, kedua ada kenduri member baik kami kat sana. Harap belum terlambat untuk aku ucapkan Gong Xi Fa Chai buat sahabat-sahabat aku yang berbangsa cina. So layan gambar kat bawah dulu...

Ni baru lepas makan kenduri di rumah dua pupu aku kat pantai senok

Lepas kenduri kami terus ke pantai Irama .... meriah dgn org main wau 


Irdina pun main gak...

Sekarang ni wau moden.. satu teraju jaa... 

yummy

Tak bawak baju.. so main sikit sikit jaa air pantai tu....

Sabtu kami ker kenduri kawan kami Anna..... Selamat Pengantin Baru...

door gift

lama tak jumpa Aaron... Hannah happy dapat jumpa sepupu dia.....

Ahad sekali lagi pergi pantai..... kali ni pergi dgn adik beradik aku

sedap wooo

Ina, Baiti dan Hakim.... Noyu jaa tak ada.. dah balik Johor...


Haa.. seronok sungguh dapat main air.... mama letih dok kejar...

Cuti hampir berakhir.. hari isnin petang kami bertolak balik ke Kulim..... gambar ni dekat Hentian Titiwangsa....


Sekian......