Tahniah Kak Zai.....

Putera comel Kak Zai dan Taufik








p/s... baby boy mana leh pakai botol pink.... hehehe :D


Jalan² Kat Zoo Taiping

Hari Ahad lepas ... kami sekeluarga bersama Ali dan wife dia Adnin pergi jalan² ker Zoo Taiping.... NI first kami sampai kesana.... ianyer menarik dan memenatkan tapi puas hati..... Irdinalah yang paling happy boleh tengok binatang secara life... biasa tengok kat TV jer...








Member sekolah (Baizura&Anas) aku&wife aku pun datang gak ker Zoo ni. Dah lama tak jumpa Baizura&Anas ni.... Lepas tu kami ramai² pergi makan kat Kuew Teow Goreng Doli. Thanks Anas sbb belanja kami semua...... nanti belanja lagi ya... heheheh






Happy Birthday Nur Irdina Delisha



Terima kasih kerana sudi datang ke birthday party anak kami. Maaf jika ada banyak kekurangan pada hari tersebut. Terima kasih banyak² jugak sbb banyak bg hadiah..... Irdina memang suka sungguh² sampai demam....... skang dia dah sihat dah skit....Aku tak sempat amik gambar sbb sibuk dok buat aper tah......... aku pun tak pasti.. tapi rasa cam sibuk jer hari tu sampai tak sempat nak snapgambar dengan banyak nyer...... heheh...ni jer gambar yang ader....

ni birthday girl sebelum bersiap untuk party......

Hakim sama birthday ngan Irdina... ni birthday boy hari tu.....





Click here for more pic


Hadi&Syimma

Selamat Pengantin Baru....... Pasangan ni memang suka bergambar... senang nak amik gambar diorang.... Semoga bahagia selamanya....
Loc: Parit Buntar



































here for more
Kali ni Cik Yam Tag ngan kami.....Dia datang ngan alpha200 nyer. Harap bukan ini yang terakhir ya... heheh


Kayuh Lasak

Kayuh kali ni jarak lebih kurang 15km.... hari ni Jamil buat stunt...... calar gak siku.... dia pi layan corner jalan licin..... terus terbang atas jalan tar.... hehehe.. tak per...... semangat .. semangat....