Selamat Pengantin Baru Ain&Arif

5hb December 2014 merupakan hari yg berbahagia buat adik ipar aku Nurain yg melangsungkan majlis akad nikah beliau dengan pasangannya Arif. Semoga ikatan akan berkekalan sehingga akhir hayat. Amin







Sekian




Little Caliph Ihtifal

Pada 29/11/2014 berlangsung majlis ihtifal atau konvokesyen Little Caliph. Itu menandakan tamat dah Irdina di pra persekolahan dan tahun depan akan kedarjah satu... Majlis berlangsung dengan meriah.. walaupun ada kekurangan tapi ini bari kali kedua bg Little Caliph Hi-Tech, boleh lah di jadikan pengalaman berguna untuk ihtifal yg akan datang bg memastikan majlis lebih teratur dan terancang.

ada beberapa gambar yg sempat di ambil.

Irdina buat persembahan

Best friend Irdina, Eryna


Sijil berenang... tak pandai pun lagi






Hanisah

Abid penuh bangga

Irdina nak ambil scroll 


Eryna


Eryna dapat best student Little Caliph 2014

Bapak tumpang bangga... :)

Best friend... next year sekolah lain.... harap persehabatan mereka berdua masih kekal

sekian




Birthday Hannah

22/11/2014 Kami sambut birthday Hannah. Tak pernah lagi buat birthday party dan potong kek untuk Hannah... selalu dia mintak nak potong kek.. so kami tunaikan lah... buat kecik kecik jaa... syarat ada.... terima kasih kepada sahabat yg sudi hadir.... Hannah sekarang sudah 3 tahun...



Sekian