Jalan² Kat Zoo Taiping

Hari Ahad lepas ... kami sekeluarga bersama Ali dan wife dia Adnin pergi jalan² ker Zoo Taiping.... NI first kami sampai kesana.... ianyer menarik dan memenatkan tapi puas hati..... Irdinalah yang paling happy boleh tengok binatang secara life... biasa tengok kat TV jer...








Member sekolah (Baizura&Anas) aku&wife aku pun datang gak ker Zoo ni. Dah lama tak jumpa Baizura&Anas ni.... Lepas tu kami ramai² pergi makan kat Kuew Teow Goreng Doli. Thanks Anas sbb belanja kami semua...... nanti belanja lagi ya... heheheh






6 comments:

Lana said...

saya pun suka bawak budak2 ni gi zoo taiping. mana gambar yg saya mintak, dek?

Qaseh said...

apasal rambut irdina pacak gitu?..hehehe

Falcao said...

awat tak singgah melawat aku sekali dah dekat tu

Bebo said...

bila nak tambah sorang lagi?

aliamirmokhtar said...

Irdina punk rocker girl! Woot!!

Anonymous said...

suka gambaq rambut punk tu..

Post a Comment