Science Fair Penang 2016

Kami ker Science Fair Penang 2016. Walaupun tak menarik sgt, banyak juga slot untuk kanak kanak join sama... mungkin kena banyak kan lagi aktiviti mind blowing... jgn terlalu focus pada robotic dan programming saja. Macam biasa gambar buat kenangan...







Aryan Arissa dan Imani turun sama kesini.... Imani tengah best makan Karipap


Kami ker Hammer Bay untuk makan.... Mungkin kali ni kali terakhir kami dapat makan disini sbb kedai kat sini akan berpindah ker tempat lain..... Buat Azad dan Yana ini kali pertama dan terakhir heheh.... tempat dah best tapi tanah milik kerajaan..... tak boleh buat apa....



sekian....





Akar Lima .... tmpat makan, santai, lepak dan budak budak boleh main....

First time makan di kedai makan 4 keluarga..... memang huru hara dgn budak budak buat bising, main, menangis dan macam macam lah..... nasib baik kami pergi malam tu tak ramai org dah sbb agak lewat. Akar Lima kawasan dia luas dan tertutup... tak risau sgt dgn budak budak main sana sini... kalau dalam kedai biasa pecah habis pinggan mangkuk dek semua lari sana sini buat bising....



















Japan art & culture mini fest

Japan art & culture mini fest di KHTP Business Center start on 4 November until 6 November 2016










Sekian