Taman permainan dan kanak-kanak

Aktiviti petang.... Kereta Azad&Yana jadi pengangkut mereka ker taman.. Sampai ada orang tanya Yana ni datang dari taska mana.... hehehe..


Sekian


Belon panas

Hari ni ada event belon panas (hot air balloon) di lunas. Penganjur ni nak tarik pengunjung untuk datang ke showroom mereka melihat design rumah. Mana tau ada yg berminat boleh beli sebijik dua.... Disebabkan org tua jaa boleh naik... Kanak kanak sure tak puas hati laa then kena la balik pi taman pulak... Adoii



Sekian



Kacau Suro

Anak Kelantan Kulim tak pernah miss buat event ni... so pada 7.10.2016 berlangsunglah majlis Kacau Suro tersebut..... majlis macam ni memang bagus untuk mengeratkan lagi hubungan antara ahli... Gambar bawah ni gambar dipetik dari group What'sUp Anak Kelantan Kulim... aku tak bawak kamera time ni......

















Sekian



Update update yang tertinggal

Banyak yang tertinggal.... emmmm.... start dgn kami pi Lost World Of Tambun 28/8/2017... first time buat mikhael... Kami kesana dgn famili Azad&Yana...... anak mereka yg comel Aryan, Arissa dan Imani. Mereka bertolak dari kg mereka kat Parit Buntar dan kami bermalam di rumah mak saudara kami di Ipoh.

Otw ker Ipoh kami singgah di kenduri kawan wife..


Sebelum ker Lost World Of Tambun.... kami ker Kellie's Castle.... just singgah sat jaa sbb ini destinasi wajib.






Lost World Of Tambun



Senyum jaa org bg makanan

















 Imani posing comei

Sekian