Petang yang sejuk

Hampir setiap petang di Kulim ni hujan lebat.... Hari ni paling tak productive sbb hujan dan cuti.... Wife masih dalam pantang so memang tak pi mana... Tido jaa....




Aktiviti hari Ahad

Memandangkan diri semakin tua, dari segi jasmani, secerdasan dan kesihatan harus dijaga. Jadi bersukanlah, tapi berpada pada.... Jgn lebih dari limit badan sudah.... Jasmani dah... Rohani?




Memanah

Memanah ni satu sukan sunnah.... Irdina berminat dari dulu lagi untuk join tapi tahun lepas kelas pada hari Jumaat so kalut untuk aku sbb aku kerja hari Jumaat. Kita tengok tahun ni macam mana.... Aim aku biar sampai dia boleh masuk pertandingan... InSyaAllah...




Assalamualaikum.... Hello world

111217 tarikh lahir Muhammad Lutfan... Ahli terbaru dalam keluarga.... Lahir di HUSM Kubang Kerian, Kota Bharu Kelantan jam 9.45 malam....




Hari pertama sekolah

Hari ni hari pertama persekolahan.... Untuk Hannah hari ni adalah hari buat pertama kali dia merasakan suasana sekolah.... Pagi tadi dah ada masuk perhimpunan pertama dia di sekolah, cikgu dah tunjuk sekitar  sekolah mana toilet dan sebagainya...Tadi baru selesai makan di kantin... First time beli makanan dan minuman.... Alhamdulillah tak ada kerenah dari dia... Diluar jangkaan sebenarnya sbb dia bukan macam kakak. Kakak Irdina lebih berdikari tapi Hannah nampaknya boleh juga berdikari.... Harap tak akan ada drama langsung lah sepanjang persekolahan tahun 2018 nii....




Rayo Haji...

Hahah.. Hujung tahun tapi entry Rayo Haji... biarlah janji aku boh jugok gambar ni.... kalu dok gak sapa sudoh gambar dok dalam hardisk jah... kalu hardisk kong..... kong keng kung laaa...

Tiap kali Rayo Haji sambut birthday.... kali ni birthday Hannah.... hok ramai ramai tu sepupu, 2pupu, 3pupu pun ado tuh.....





Sekian