Balik Kampung

Dah seminggu berlalu cuti sekolah.. baru ada peluang nak update gambar .....  memang seronok budak budak berada di kampung .. sampai tak mau balik Kulim....




 








 










GBS CNY Celebration

Macam biasa GBS buat makan-makan. Kali ini untuk CNY.....





sekian



Happy Chinese New Year

Belom terlambat untuk aku ucapkan Selamat Tahun Baru Cina buat sahabat handai yang berketurunan Cina..... Dan yg lain yg mana mengambil kesempatan untuk bercuti, selamat bercuti....

Kami pun pada hari cuti begini ambil peluang bawak baby Luthfan jalan jalan di taman





Kucing oh kucing

Ada sekor kucing betina kat rumah aku ni... Bukan bela tapi bg laa makan... Tak bg masuk rumah sbb wife geli dgn kucing tambah mikhael ada asma.... Dah banyak kali dah beranak tapi selalu mati atau hilang tatau pi mana...tapi kali ni ada empat ekor yg dah start keluar dari kotak.... Sapa nak kucing ni boleh mai amik... Hehehe




Main masak masak

Bila wife tak sihat atau letih... Kenalah ringankan tulang untuk masak.... Masak lah apa pun janji boleh makan




Sekadar minat 2

Selesai baik pulih aquarium... Balik kerja ada idea terus buat lepas siapkan makan malam....makan burger ja....

Hasil walaupun tak pro... Tak ada kemasan sempurna... Tapi hati puas dan wife pun suka.... Anak² tak sabar nak pi beli ikan dah..... 😊