Ilmi Orchard Sports Day

21 April is the Ilmi Orchard Sports Day. Hannah join 3 acara. Bagusnya mereka buat dalam dewan SK Air Merah so tak panaslah. Satu lagi yang aku puji pengurusan mereka sbb ditanam kat murid murid semua adalah pemenang dan mereka sama sama bg sokongan walaupun ada group yg lambat selesaikan satu satu acara... Tiada medal untuk tempat pertama, kedua dan ketiga... semua medal sama jaa... totally tak sama macam satu tadika yg paling famous kat Kulim tu.. sanggup tak bg murid yg lemah join acara sbb takut kalah..... adoi.... Terbaiklah Ilmi Orchard.... layan gambar ..jom


























Happy birthday Nur Irdina Delisha

Birthday ke 9 tahun... kali ni nak kek Trolls pulak.. letih mama dia buat.. nasib baik mama terre buat kek... kali ni perasa kek baru.. kek teh tarik.. sedap .. aku suka.... layan gambar lah Irdina sambut birthday dgn kawan kawan baik dia.