Good luck bro

19 Dec 2013 kami geng Jantan GSC buat farewell dinner untuk Amir a.k.a Udeng a.k.a Jengko. Dia akan ke tempat kerja baru yg dengar khabarnya memberi pulangan yang amat luar biasa berbanding dengan apa yg dia dapat di tempat kerja sekarang (org kata bukan aku kata.. hehehe)...

Bagi aku satu kerugian buat company dia sekarang yang dok sibuk canang "our people is our value" tapi tak cuba jaga org yg bagus dan bila diorang tu dapat tawaran lain di"counter" dengan janji janji yg emmmmmmm .. macam kita dok kena lani lah...... paham paham lah..... kang masuk bab politik pulak......

So geng jantan Gsc sama ada yang bujang atau yang dah kawin akan kehilangan seorang ketua yg mahir dalam penganjuran aktiviti dalam semua bab samaada berfaedah mahu pun laroo... hahahah .....geng tak akan jadi seperti dulu lagi..... aku tau ......blah tempat kerja jaa bukan pindah oversea.... tapi hakikat.. bila blah maka selalunya putus (nak kata putus sahabat macam keras sgt tapi akan jadi kurang mesralah)......dah memang 90% terbukti pun dari kes sebelom ni.. heheh...

seperti biasa ada gambar untuk tatapan. Gambar majlis makan malam perpisahan.... (ayat skema)









Gambar last credit to Fazry... tukang amik gambar group.. heheh


Selamat maju jaya... semoga success sokmo dari aku saing mung......

Sekian


5 comments:

kucinbelemoih said...

Tavern! Yummeh..lama x p mkn situ.

Mohd Nuruli Azahari said...

Yaa sedap.... tapi tak leh pu selalu... pokai den....

Amir Mahayudin said...

Tq Bro for the complement...Insha Allah, ade rezeki jumpe lg. ..Dok satu taman je pun..Hahaa

potech said...

Odeng lari manno pulop gu? Slamat maju jaya buat Odeng. Rejeki ada di mana-mana, asalkan halal & berkat

Mohd Nuruli Azahari said...

Dia gi kijo kat Penang.. company mano dirahsiakan dulu..... takut pakat bagi resume ko dio pulok.....

Post a Comment