Wedding dinner 1001 malam Suhana&Akmal

Majlis penuh meriah ini berlansung di Penang Golf Resort...... bertemakan Malam 1001 malam..... ni first time IMHO team cover majlis sebegini..... tahniah Suhana dan Akmal....
















sekian


Open House FD

Lambat aku update entry ni sbb sibuk dok edit gambar pengantin. Fd buat majlis ni sempena hari raya dan jugak untuk buat suprise birthday buat mama dia......

Ni lah dia Kek suprise hari tu......

Mama FD tengah tiup lilin.....

One happy family

Irdina tengah menjalankan tugas iaitu mencomot kat diri dan kawasan sekitar

gambar ni diambil setelah semua siap sedia menarik nafas untuk kempiskan perut...... heheh


Majlis Persandingan Suhana&Akmal

Majlis persandingan Suhana&Akmal berlangsung pada 3hb Oktober........ Taniah kepada kedua mempelai









Majlis akad nikah Suhana&Akmal

IMHO sebagai OP untuk majlis akad nikah Suhana&Akmal yang berlansung pada 2 Oct.....








Kami doakan agar bahagia sepanjang hayat....... Selamat pengantin baru.....


Majlis Khatam Quran Nur Suhana

IMHO team ker Taman Ratna sebagai OP untuk Majlis khatam Quran Suhana yang berlangsung pada 1 Oktober lepas Isyak.....











Majlis Persandingan Ainun@Ei

Pada 26 Desember lepas aku cover Majlis akad nikah dan sanding pasangan Ainun&Ei.... Majlis berlangsung kat Nibong tebal. Thanks buat Shah(Indah Pandang) kerana memberi kepercayaan untuk aku jadi OP bagi majlis diorang ni. Walaupun penat tahap ke8, nasib baik pengantin ni dan pengapit mereka amat baik hati untuk tolong aku angkut segala gear yang aku bawak. Terima kasih bebanyak sesangat. Selalu wife aku follow tapi hari tu tak der org nak tolong jaga dak kecik. So pi sorang lah....



Tahniah Ainun&Ei...... Selamat Pengantin Baru.....