Hadi&Syimma

Selamat Pengantin Baru....... Pasangan ni memang suka bergambar... senang nak amik gambar diorang.... Semoga bahagia selamanya....
Loc: Parit Buntar



































here for more
Kali ni Cik Yam Tag ngan kami.....Dia datang ngan alpha200 nyer. Harap bukan ini yang terakhir ya... heheh


3 comments:

mabukpixels said...

thanks nuli ajak aku tagged. insyallah aku akan join korang lagi tapi kene pi menuntut ilmu dulu la...aritu aku pakai redah je camera setting sume aku x ambik kisah pun. aku pun setuju couples ni mmg natural depan camera. noobs mcm aku pun rasa syok nak shoot photo depa and plus their family members pun sporting, not camera shy. congrats syimma& hadi

amir vc photographer said...

salam ukhwah...nice pic..good job

NURUL said...

yeah..
da photographer crew pon sgt hebat..
so lucky to see how they work..
k.syima & a.hadi, may allah bless both of u..
to da photographer, keep up da great artstream~~

Post a Comment