Eryna....

Dak comei ni nama dia Eryna












Irdina's Friends

Ni kawan-kawan Irdina....






Ni baby Syawalina... comei lote ..... :D








Practice at Mengkuang Dam

Lepak sambil shoot gambar sambil bersenam......Thanks to Afzal&Family dan Reza sebab join bersenam ngan aku, Jerry and Irdina










Petang Kat Mengkuang

Lepas balik photo hunt kat penang ptg lak aku lepak ngan family kat mengkuang dam...tak sangka jumpa dak kecik Indah, dia jalan jalan ngan maksu dia.... Irdina suka laa jumpa kawan......





Indah nangis sbb tak nak balik lagi... nak main lagii.....


Photo Hunt | Penang Heritage

Ni first time aku follow geng FMDC Utara, diorang buat Photo Hunt : Penang Heritage. Terima kasih pada pengajur......... best dapat jumpa geng baru...... lain kali sure aku join lagi .....