Selamat Pengantin Baru Fizul&Asmah

7/6/09 aku ker Parit Buntar atas job butik D'Ratu yang Bro Shah pas kat aku. Aku pergi ngan wife aku selaku backup photographer. Fizul ni seorang anggota polis kat Kelang and Asmah ni seorang cikgu kat Bandar Utama. Semoga mereka berdua bahagia selamanya.

 

 

 

 

 

 




6 comments:

-={Suf¬IaN}=- said...

aisyeehh bro..tidak leh jumpak dah hang kat butik D`ratu..aku sampai sana jam 11am tp xnampak hang pon..mgkn dah kuaq kowt noh..!! xper ada rejeki samax2 lagi kita jumpa len kali..

Shaza said...

Bila nak ajaq aku CLS?

NuLi FotoBloG said...

Bila hang free? :D

nana41 said...

wah suka,,nice picture,,nnt kawen blh mnta amikkan gambo la ek,,hahaha

ali said...

wei, letak contact info daa.

Shaza said...

Aku try wat CLS kat latest wed, tp cuba jaya aje la. Lighting xcukup lagik, pkai flash 2 bijik xde payung2 pun... bnyk nak kena blajo lagi pasal CLS nih.. Ekekekekek...

Post a Comment