Good luck and farewell Alisa

Good luck and farewell Alisa..... adik yang paling kecik dalam team kami sudah mahu meninggalkan kami... for better offer sudah tentu kami menyokong..... kami akan doakan kamu agar duit banyak dan sihat selalu :) ....... sekarang tinggal 3 org kami jaa yang akan dibuli..... :(



we will miss you

sekian


Cik Na belanja makan

Keluar pergi makan di Hammer Bay lepas hantar kek untuk customer wife aku. Then pergi Queens Bay Cik Na pergi beli baju n kasut.





Kakak² posing suka hati


sekian




Nat Team

Nathenial was in Kulim, came here to see his anak buah.... ofcause lah anak buah dia yg hebat hebat belaka sangat happy.... boleh rating tinggi kot ampa sbb ada boss yg sangat bagus..... :D.... see you again Nat...


btw.. Kak Rosnah control dalam gambar ni.... control ayu gitu.. ahaks


Sekian


Salam Aidiladha

Cuti Aidiladha tak lama, just satu hari so aku terpaksa extend 1 hari lagi untuk majlis akikah Mikhael. Tak sempat pun nak snap gambar sbb sibuk... just ada satu gambar jaa tu pun ambil dgn hp.... jadi lah sebagai kenangan raya haji 2014.


Sekian




Selamat bertunang Aliff&Farina

Sorry sbb lambat update gambar ni... majlis yg sangat meriah berlangsung pada 07 Sep 2014... pengacara Nabil Hlive pun mai majlis depa ni....

Beberapa gambar untuk tatapan...






Sekian