Good luck bro

19 Dec 2013 kami geng Jantan GSC buat farewell dinner untuk Amir a.k.a Udeng a.k.a Jengko. Dia akan ke tempat kerja baru yg dengar khabarnya memberi pulangan yang amat luar biasa berbanding dengan apa yg dia dapat di tempat kerja sekarang (org kata bukan aku kata.. hehehe)...

Bagi aku satu kerugian buat company dia sekarang yang dok sibuk canang "our people is our value" tapi tak cuba jaga org yg bagus dan bila diorang tu dapat tawaran lain di"counter" dengan janji janji yg emmmmmmm .. macam kita dok kena lani lah...... paham paham lah..... kang masuk bab politik pulak......

So geng jantan Gsc sama ada yang bujang atau yang dah kawin akan kehilangan seorang ketua yg mahir dalam penganjuran aktiviti dalam semua bab samaada berfaedah mahu pun laroo... hahahah .....geng tak akan jadi seperti dulu lagi..... aku tau ......blah tempat kerja jaa bukan pindah oversea.... tapi hakikat.. bila blah maka selalunya putus (nak kata putus sahabat macam keras sgt tapi akan jadi kurang mesralah)......dah memang 90% terbukti pun dari kes sebelom ni.. heheh...

seperti biasa ada gambar untuk tatapan. Gambar majlis makan malam perpisahan.... (ayat skema)









Gambar last credit to Fazry... tukang amik gambar group.. heheh


Selamat maju jaya... semoga success sokmo dari aku saing mung......

Sekian


Main-main di taman

Hari Ahad lepas 8/12/13 Rizman & Min buat birthday anak mereka, Iman di Taman Hi-Tech. Kami pergi tapi lambat skit.. so terlepaslah moment tiup lilin dan nyanyi lagu birthday....... lepas makan-makan budak-budak kecik ni apa lagi.. main lah sepuas hati....

Hannah cuma nak main buai jaaa....

Irdina sibuk main baling apa tah nama dia dengan Iman dan bapak Iman


Sekian.....






OTW balik Kulim....

Minggu lepas kena balik Kulim sorang-sorang. Wife tak berapa sihat, tambah dia tengah alahan sekarang... jadi dia nak berehat di kampung untuk seminggu... walaupun minggu ni dia ada tempahan terpaksalah dia tolak sbb memang tak larat untuk buat kek... kepada customer dia.. saya mintak maaf yaa... InsyaAllah seminggu dua nanti alahan akan hilang dan buleh sambung ambil tempahan kek....

Balik sorang ni adalah masa nak snap gambar..... kat bawah adalah beberapa gambar ketika aku otw balik kulim.....

Dekat Machang singgah kat sini untuk makan....

Macam-macam jenis sup ada.... tengok menu pun sampai sakit leher nak baca....

Nasi sup perut jadi pilihan..... dgn telur dadar tak cantik.... tapi sedap....

ini olang kena marah sama polis.... sbb suka suka hati buat ini jalan macam bapak dia punya jalan ooo... semua olang banyak jem sbb dia tutup jalan...... dah laa kerete banyak musim cuti sekolah nii....

Ini Bukit Bunga..... nama saja bukit bunga tapi tak ada jual bunga... jual macam macam kecuali bunga.. hehehe

Budak kecik pantang berenti kat sini.. sbb mereka akan pantang tengok dan pantang kalau tak beli....menangis sampai Kulim lah jawabnya

Setelah tahan begitu lama..... berenti kat sini untuk lepaskannya... hahah... tandas ni dekat Hentian Titiwangsa....

Di hentian ni ada kedai makan... harga ok lah.. tak lah cekik darah... cuma time bayar jangan kemut(kedekut) senyuman.. InsyaAllah murah...

Ada surau ...... oh air kat sini sangat sejuk..... ambil air sembahyang mungkin boleh beku..... :D

Yg mana tak ada hanset boleh call gewe(marka,awek) guna public phone ni..... ada lagi kaa org tak ada hanset.. oh mungkin habis credit.....

Hentian Titiwangsa ni sejuk nya macam Cameron Highland... jadi bunga pun banyak jugak yg cantik berkembang kat sini....

ini bukan iklan ubat kuat .. tetapi ini lori sangat hebat..... kakaka... banyak lori behenti tido kat sini.... sejuk....

Hok mana ado rosok keto...... sek nnarik ado doh ready.... helo ko puok dia ni harus mari slalu... tok ado lengohan maso pun.... heheheh



Sekian.....