Maggi Ketam

8hb Jun 2014 kami beramai-ramai pergi menjamu selera hidangan yang hot di Kelate sekarang... iaitu Maggi Ketam... tambahan pula ada org dok mengidam nak makan ketam.. Hidangan cukup simple iaitu Maggi Kari + Ketam.... so kami mencarilah tempat yg paling tersohor dgn Maggi Ketam ni....

First kedai kami sampai ketam dah habis... sampai kedai kol 9 pun dah habis.. punya ramai org tempah... second kedai adik aku sempat call dan tempah Maggi ketam ni untuk 9 org makan..... lega.. kalau tak kesian kat org yg mengidam tu... :D

 Kedai Maggi Ketam antara yang terbaik di Kota Bharu

 Peralatan yg perlu digunakan

Menunggu hidangan dgn sabar.. sambil dok telan air liur tengok org sebelah tengah makan.. heheh
  
Akhirnya  hidangan sampai


Bila dah kenyang.... main lah kerja budak kecik 2 orang ni...



oh.. lupa nak bgtau.. satu hidangan Maggi ketam ni beharga RM23.... dan adik aku Dr.Adlina yg belanja.... ribuan terima kasih.. :D



0 comments:

Post a Comment