Kurma D'Klate

Kurma berbuah di Klate.... aku pun tau dari paper sinar ... jadi kami pun pergi nak tengok sendiri pokok kurma di bulatan jam besar tu sbb tak pernah tengok lagi buah kurma di pokok...

Sampai disana ramai jugak yg berhenti tengok.... dah macam ada pameran dah.. dua tiga hari lagi sure ada org jual air, keropok dan belon kat kawasan ni... :D

Seperi biasa gambar untuk tatapan pembaca.



Sempat amik gambar time di bulatan jam besar tu

sekian






3 comments:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

j1da said...

Belon. Hahahhaha! Panaih sungguh la ni no smp kurma pun menjadi..

Mohd Nuruli Azahari said...

yaa... panas ... ni nak alnino pulak ni.....

Post a Comment