Photo Hunt | Penang Heritage

Ni first time aku follow geng FMDC Utara, diorang buat Photo Hunt : Penang Heritage. Terima kasih pada pengajur......... best dapat jumpa geng baru...... lain kali sure aku join lagi .....


















3 comments:

mabukpixels said...

weh nuli gambaq bangunan x leh senget2 la...hehehe tapi aku rasa ok ja. kalo x dak human interest leh guna lines or patterns utk direct kan mata ke subject dlm gambaq tu. x pun hang shot details kat bangunan tu pastu buat collage. gambaq kat tokong tu yg nyonya tu bakar kertas mcm ala2 photojournalist. hang try submit kat reuters ka national geographic. nanti imho wat lak street shoot...reza dah ada a700 leh aku try sama...hehehe

hizrat azmir said...

me oso first timer join FMDC... :D

NuLi FotoBloG said...

heheh... tu laaa.... aku pun tatau pasal horizontal line ker aper ker..... tak studi sebelom pi street shoot..... jom laa street shoot.. aku nak belajar asah mata aku yang tak best ni..... asyik layan gambar posing jer..... heheheh...

Post a Comment