Tolong deco cake

Penat jugak mendeco cake ni.... dan makan masa panjang.... tambah pulak bila cake yg nak di'deco' agak besar......

Kali ni aku tolong wife aku buat figuring beberapa makluk laut...... lebih kurang macam buat kecik kecik dulu pakai plastisin.... tapi ni kita pakai gum paste..... boleh makan punya... tapi tak sedap pun lah..... masa untuk siap kan semua figuring termasuk coral dan rumpai laut ni lebih kurang 5 jam... termasuk masa susun semua benda tersebut.... huh.. penat.....

Hari kek ni nak hantar kat customer.. kami dalam plan nak ker taiping.... sbb tak sempat siap on time..... janji dgn customer lepas magrib.. tapi pkl 9.30 baru jumpa customer..... lambat lah bertolak .. tapi pergi jugak...... stay rumah member baik kami kat sana ...... pagi ker Bukit Larut... nanti story on the next post. So ader gambar kek skit kat bawah nih......











Sekian





0 comments:

Post a Comment