Testing²

Testing².... sempena konvocation ni.... kami try buat studio potret untuk konvo....

Jan yang bakal konvo 14/8 nanti

Tahniah buat Kak Wana telah berjaya amik gambar konvo walaupun beliau dah konvo 5 tahun dulu... sorry nuli tak masuk kan sekali kasut baru Kak Wana dalam gambar.... hihik...

Irdina dan Mama nak posing jugak...


sekian


4 comments:

kucinbelemoih said...

wahhhh..i didnt knw k/wana baru abih study. kekeke..comey ja senyum dgn jubah tu.
baby delicious plak gaya cam YB lambai kat rakyat. hehehe..

MYA said...

Hehheh.. actually dah 8 tahun grad..gambar jaa yang lambat ambik..

@ IMHO : Nice Work guys! Lepas nie dah bleh bukak studio laa ; )

NuLi FotoBloG said...

@FD.... Irdina lambai cam dia Miss Kulim lah...heheh.. Kak Wana Senyum ngan kasut baru nyer..... yang dibeli tanpa pengetahuan Reza....hahah.... yaka?

@Kak Wana... Terima kasih sbb masak makanan best untuk kami... kalau Kak Wana tak masak hari tu.... meng"KASSIM MUSTAPHA"kan dirilah jawab nyer.. hahahah

D@puR D@n OvEn said...

Lambaian Irdina lambaian Miss World tu... Sekarang ni kat sapa2 jer dia akan lambai camtu...

Post a Comment