Outdoor Photoshoot Zehan&Ida

Outdoor photoshoot ni buat kat Hitech park jer. Ni kira sesi latihan/berkongsi ilmu untuk memantapkan lagi hasil kami... tapi sayang.. kejap jer sbb hujan..... Terima kasih pada Zehan dan Ida kerana sudi jadi model hari ni..... korang memang sporting....







photog hari ni Afzal, Cik Yam, Ali, Reza

Saya budak baru belajar... kalau salah tolong tunjukkan....


5 comments:

-={Suf¬IaN}=- said...

nicely done bro..nicely done..bila lagik nak outting..hehehe

aliamirmokhtar said...

aku on beb. kalau tadak model, kita pi kita kita ja. idea aku tak sempat nak try hari tu.

Superyrzaf said...

komen jer beb, baru bole improve dan berkembang.. Sama2 belajar.. hehehe.. hang ni tak patut dikira budak baru belajar nih.. wahahaha...

NAZRI AHMAD said...

ni yg bgs ttg org yg rajin..gmbr2 hg mmg bykkkk sgt improvement..tabek dude!

NuLi FotoBloG said...

Thanks beb... ni semua bantuan kawan²... nanti jgn lupa join minggu ni....

Post a Comment