Selamat Pengantin Baru Buat Isha&Dura

2 Ogos aku ke Padang Serai under job butik D'Ratu Parit Buntar. Terima kasih pada Shah sbb pilih aku jadi replacement photographer. Majlis mereka grand sekali dengan pelamin, bilik tidur dan meja makan beradab dihias ala Jawa........ Semoga berbahagia hendaknyer selamanya.. :D






Sekian







4 comments:

Shah said...

Saya suka hasil gambar diorang... Thanx...

NuLi FotoBloG said...

Pengantin perempuan photogenic... senang nak amik gambar dia... pengantin lelaki malu² skit....

sasa said...

ni solekan d'ratu ke? tebal gak ye.. huhu

NuLi FotoBloG said...

sasa..... tatau lah saya pasal tu... tapi... kebanyakan mak andam memang mekup tebal.... kalau make up nipis jer... cam tak berbaloi lak bayar riban riban...... heheheh

Post a Comment