Family ku datang melawat..

Hujung minggu lepas family aku datang jalan² ker Kulim. Tok Ma dan Tok Abah sgt² rindu kat cucu kecik sorang ni..... Irdina punyalah happy sampai tamau tido .... nak bergurau ngan Tok Abah n Tok Ma jer.... bila semua org balik.... Irdina sedey.... senyap jer.... sunyi kot.... nasib baik Cik Ngah dia ader..... leh laa layan kerenah dak kecik ni...... :D

Bergambar ramai² kat Zoo... yer... Kat Zoo

Ni adik aku, Lokman Nul Hakim

Tok Ma

Adik aku Baiti

Sepupu aku Afiq

sepupu aku Affan

Spupu aku Mira

Sepupu aku Sofea

wife aku lah nie...

Adik aku Ina


Irdina ni suka sangat naik escalator



Klasik mood kali ni...... :D


2 comments:

D@puR D@n OvEn said...

Kami terpaksa ke zoo ni lagi... baru last week g. Sampai dh expert jln ke zoo ni. nak wat camner, family hubby ni nak g sgt ke zoo ni.

-={Suf¬IaN}=- said...

waahhh..semua pakai sephia yer bang..suka gambaq Irdina naik eskaletor..senyum sakan dia naa..!!

Post a Comment