Tahniah Farzy&Ina

Aku pi lambat umah Fazry sbb aku ader job untuk shoot akad nikah awal pagi tu. Tambah lagi... aku pi bawak jalan² dulu famili aku yang datang dari Kelantan kat seberang jaya. Sampai kat umah farzy dalam kol 6.30 ptg. Time tu Fazry&Ina tak der kat umah sbb tengah photoshoot ngan otai² yang ditempah khas untuk majlis dia iaitu Bro Silmi and Bro Naza. So kami pi lah cari diorang yang katanya dok shoot kat stesen keretapi Parit Buntar. Sempat lah tengok 2 otai beraksi ngan gear masing². Hasil gerenti mantop.

Wife n Irdina pun nak posing gak kat stesen ketapi yang klasik tu.. hehe

Tapi ader yang best gak mai lambat dari org lain..... boleh makan ngan pengantin....... di meja makan kat dapur tu......... nak tambah pi jer amik dalam periuk... heheheh.......
Semoga berbahagia Farzy&Ina........ Tahniah....... :D


3 comments:

Superyrzaf said...

Hehehehe... Tq Nuli for coming... Boleh berkenalan? Nama Saya Fazry...

mabukpixels said...

jenuh aku tunggu perantin x mai2 pun...x de rejeki nak tgk perantin :(
anyway, congrats pajery&ina

Falcao said...

tahniah pada fazry & zurina, teman tak dapat le nak datang

Post a Comment