Happy Birthday Adriana

Terima kasih kepada Aizat&Aida yang sudi menjemput kami sekeluarga ke majlis hari jadi anak mereka Adriana. Kami sampai lambat hari tu sbb ader job kat seberang jaya. Walaupun lambat tapi still dapat makan laksa, satay dan nasi hujan panas... ummmmmm sedaaapppp. Banyak hadiah Adriana dapat.... seronok betul dia bukak hadiah.....

Rugi sapa tak mai....
Kak Noni? sakit kepala...MC Isnin ek..hihihi....
Kak Mar? Bz bissness.....
Wani? Bz balik kg.....

:D


3 comments:

lana said...

yelah, rugi tak pi. dengar banyak food. sayangnya, saya busy melayan orang sakit...

Mama Adriana said...

Thanks for coming Nuli..siap bagi kek lagi..hehe..sedapp..

Nur Salwiyani said...

nasibla k.nonnie mai keje ari senin if not sure "Ramalan Mu Benar Belaka" kwang kwang kwang kwang...

Kak Mar lak dia tengah mengikut jejak langkah Wanie yg aktif "back to the root" @ "balik kampung" sbb disamping merapatkan ikatan di antara mertua, ipar duai, sedara mara dia ada PROJEK BAGUSSSSS punya tueee.. tungguuuu kemunculannya...

Wanie... as usual aktiviti beramah mesra ngn the inlaws.. mana nak cari zaman2 la ni Mak mertua ngn menantu bole bertepuk tampar siap melawak2 lebih kurang ... lega dapat jadi Wanie menantu keSAYANGAN mak mertua dia.. teringin nk tumpang tp sayang xleh da tua..hhahahah if not leh mengorat adik Jatt..

Post a Comment