Jalan² kat Penang

Hari ni kami satu family pi jalan² kat Penang ngan Afzal&Elia&Puteri Eryna Dahlia dan Reza. Pi beli belah skit tambah peralatan amik gambar. Pastu gi Balik Pulau umah Kak Wana, Kak Wana buat mee kuah...... sedaaaaap..... tapi sbb tergigit cili.. terus tak leh nak tambah dah(walaupun dah tambah dah satu kali)...... kalau tak... harus 2-3 pinggan..... :D.

Time balik lak, bridge jem giler..... tahap tak gerak..... so kami balik kot feri.... feri pun jem....... huh... tapi tak per... tunggu gak... nak buat cam mana....

time dok beratur tu.. keta Afzal(savvy) over heat... sampai tersembur kuar semua coolen...... gelabah jap... ingat enjin pecah ker aper........ kami boh lah dulu aper air yang ader, air mineral, air masak irdina, air masak Eryna (nasib baik tak boh air ice lemon tea yang aku beli kat vendor machine) dulu untuk ganti coolen tu(padahal..toilet dekat jer... tak tahu sbb tak tanya)..... nasib baik ok... sempat balik kulim...... rupanyer censor kipas enjin rosak... so .. kena tukar... 2rat gak rega...... tak per Afzal... nanti hang tukar Honda... :D




Ni lah Puteri Eryna Dahlia yang comel. Sedang sembunyi kat tudung mama dia sbb tamau bergambar.


2 comments:

hijriah-hidayad-hiwayat said...

nyomeiinya...

Shaza79 said...

Alahai Encik Nuli, remote trigger dgn flash cap ayam blom beli lg lerrr...

Post a Comment