Majlis Persandingan Ainun@Ei

Pada 26 Desember lepas aku cover Majlis akad nikah dan sanding pasangan Ainun&Ei.... Majlis berlangsung kat Nibong tebal. Thanks buat Shah(Indah Pandang) kerana memberi kepercayaan untuk aku jadi OP bagi majlis diorang ni. Walaupun penat tahap ke8, nasib baik pengantin ni dan pengapit mereka amat baik hati untuk tolong aku angkut segala gear yang aku bawak. Terima kasih bebanyak sesangat. Selalu wife aku follow tapi hari tu tak der org nak tolong jaga dak kecik. So pi sorang lah....



Tahniah Ainun&Ei...... Selamat Pengantin Baru.....


6 comments:

Shah said...

Wow!!! Terpegun I... Memang puas hati... Tahniah!!!

NuLi FotoBloG said...

Terima Kasih .... :D

mabukpixels said...

laa depa ni baru ja kawin ko suruh dok atas landasan lak ye...sib bik ketapi x lalu
nuli, lighting hang best

NuLi FotoBloG said...

depa siap tidor atas landasan ni ... hehehe...... aku dah tanya dah bro jaga kat situ....ketapi lambat lagi nak lalu masa tu.........

Anonymous said...

wow..mmg best la pic abg nuli...sendiri tgk sendiri senyum o0o0o0o....bila la storybook nak siap...tak sabaq...semua kengkawan puji pic abg nuli...dorang kata lighting best...kena bagitau wan neh...dia yg sibuk angkat barang hari tu...congrate yeah..

NuLi FotoBloG said...

:D... storyboard kena tanya butik lah... saya dah bg semua pic kat depa..... pengatin suka kami lagiiii suka.... kirim terima kasih saya kat Wan... nanti dia nak kawin.. contact lah kami... :D

Post a Comment