Sebelom Cuti Sekolah....

Sukan Sek. Keb. Tmn. Hi-Tech diadakan pada 6 March.... Sehari sebelum ujian awal tahun (emmm).... sekarang ni Kulim mostly bahagian utara semenangjung Malaysia ni sgt panas...... tengok budak bersukan dalam panas dah rasa penat... kalau aku tak sanggup berlari panas panas ni tapi sukan sekolah kena buat jugak.... aku pergi jugak tengok Irdina kat sekolah... dia kata masuk sukan tapi tak pasti sukan apa.. heheh... tengok gambar jaa lah













10 Mac 2016 KTHP Bistari (tadika Hannah) buat lawatan ker perpustakaan Kulim... kami pun ikut sekali dan kami pun first time pergi .... dah 10 tahun duduk di Kulim baru pergi kan.... nampak sgt tak ada sifat suka membaca.... huhuhuh.... harap anak-anak nanti suka lah....

















sekian


0 comments:

Post a Comment