Lost World Of Tambun

Post pertama dalam tahun 2014..... 2014 ni adalah tahun mencabar dari segenap segi..... dari segi kehidupan seharian makin mencabar dgn masalah kenaikan kos sara hidup..... dari segi kerja sbb sudah bekerja dgn boss baru yg agak tegas... apa pun kena gagahi juga dgn kudrat yg ada......

Kami last time pergi Lost World Of Tambun ni 3 tahun lalu..... kali ni pergi sbb tahun 2013 kami tak jalan mana mana pun .... jadi bawak lah Irdina dan Hannah jalan² sekadar mampu.






Kena beli camera kalis air untuk ambil gambar kat tempat macam ni.....






Malam tu kami pergi makan di Nasi Lemak Ayam Kampung di Ipoh



Sekian..







0 comments:

Post a Comment