Science Fair Penang 2016

Kami ker Science Fair Penang 2016. Walaupun tak menarik sgt, banyak juga slot untuk kanak kanak join sama... mungkin kena banyak kan lagi aktiviti mind blowing... jgn terlalu focus pada robotic dan programming saja. Macam biasa gambar buat kenangan...







Aryan Arissa dan Imani turun sama kesini.... Imani tengah best makan Karipap


Kami ker Hammer Bay untuk makan.... Mungkin kali ni kali terakhir kami dapat makan disini sbb kedai kat sini akan berpindah ker tempat lain..... Buat Azad dan Yana ini kali pertama dan terakhir heheh.... tempat dah best tapi tanah milik kerajaan..... tak boleh buat apa....



sekian....





0 comments:

Post a Comment