Throw back cuti-cuti Malaysia

Lama betul tak update blog... malas malas malas.... tapi.. kena buang malas ni....

Cuti sekolah lepas 06-06-2015 kami sekeluarga bersama keluarga aku ker pulau lagenda Langkawi... Plan lama untuk trip ni sbb nak make sure semua dapat join.. pilih cuti sekolah sbb adik aku sorang cikgu... sorang kerja kat sekolah dan anak aku darjah satu... so cuti sekolah lah yg paling sesuai.... adik aku sorang lagi doktor ... nasib baik dia pun dapat plan cuti dalam cuti sekolah tu.... Lama dah tak berjalan ramai ramai.... syukur berjaya dilaksanakan... sebagai pengukuh hubungan kekeluargaan...










































Percutian macam ni kena buat acara tahunan....... next year kemana yaa.....




0 comments:

Post a Comment